Fastelavn:
Fastelavn fejrer vi med et arrangement, der starter kl. 9. Både børn og voksne er udklædte. Vi holder samling, hvor vi synger, og bagefter slår vi katten af tønden. Vi spiser fastelavnsboller og får saftevand. Udklædte forældre er meget velkomne til at deltage.

Påske:
I ugen op til påsken klipper, klistrer og maler vi. Vi holder påskefrokost sammen med børnene.

Bedsteforældredag:
Vi afholder bedsteforældredag. Vi laver invitationer, som kommer i børnenes garderober. Børnene kan sammen med bedsteforældrene gå rundt til forskellige aktiviteter. Bedsteforældrene medbringer selv en madkurv, som de spiser sammen med børnene. Oftest tager bedsteforældrene børnene med sig hjem. Arrangementet foregår mellem kl. 09.30-14.00.

Sommerfest:
Sommerfesten afholdes en aften i juni. Temaet kan være forskellige boder, cirkus eller skuespil. Alle medbringer en ret, som vi serverer på et fælles tag-selv-bord. Arrangementet foregår mellem kl. 16.00-18.00. Forældre og søskende er velkomne!

Legetøjsdage:
Den sidste fredag i hver måned har vi ”Legetøjsdag”, hvor børnene må have et stykke legetøj med.

Det sørme, det sandt, december!
I december måned får vi besøg af drillenisser, som alle er friske på at lave en masse nisserier med børnene. Nisserne kommer på skift med børnene hjem. De har hver en lille bog, hvori forældrene kan skrive lidt om besøget. Vi holder samling hver dag, hvor vi læser højt af nissernes bøger. Vi klipper og klistrer, og laver hemmeligheder. Vi holder børnejulefrokost. Den sidste dag op til jul danser vi om vores store juletræ i fællesrummet. Op til jul er vi til julegudstjeneste i Dallerup Kirke.

Julehyggedag for forældre og børn afholder vi i løbet december. Vi serverer gløgg, saft og æbleskiver. Aktivitetsudvalget står for forplejningen.